Image
Dags att tävla om en levande fölavgift igen!

Dags att tävla om en levande fölavgift igen!

Uncle Lasse hemDet är Uncle Lasse som tillsammans med husse Stefan Melander som är värd för dagens lucka. Är alltså en levande fölavgift till Uncle Lasse, du betalar endast bokningsavgiften plus övriga omkostnader vid betäckning, som står på spel i dagens julkalender.

Precis som vanligt är det bara medlemmar som kan vara med och tävla idag så tänkt på att skriva vem medlemskapet står på om du till exempel har det på ett företag så skriv företagsnamnet i ditt svar så vi hittar dig när vi kollar mot medlemsregistret!

Är du inte medlem men vill vara med och tävla om dagens levande fölavgift, även fjärde advent och julafton har vi samma fina priser fast med andra hingstar, så kan du bli medlem nu så har du möjlighet att vara med och tävla redan idag!

Bli medlem i ASVT

Dagens fråga

Vad heter Uncle Lasses vinstrikaste svenskfödda avkomma?

När du löst dagens fråga så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. glöm inte att skriva dina adressuppgifter samt ditt telefonnummer och vilken storlek du vill ha i Pikétröjan så vi dels vet vad vi skall skicka priserna om du vinner och dels så vi kan ringa och gratulera om det är du som har vunnit den levande fölavgiften!

 

 

Dagens priser

1:a pris Levande fölavgift till Uncle Lasse

2:a pris Ostbricka

3:e pris ASVT Pikétröja samt ASVT mössa

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram