Image
Dags att börja tänka på Next Generation Sale!

Dags att börja tänka på Next Generation Sale!

Även om det är mycket fokus på Elitauktionen just nu så är det dags att börja tänka på höstens Next Generation Sale. Vi har tillsammans med Sundbyholms travet skruvat lite på upplägget och i år blir det trav både på fredagen, lunchtrav, och på lördagen är det STL/V75 som gäller på Sundbyholms travet.

visning NGS artikelbildSjälva upplägget mottogs mycket väl av de som var på plats förra året när det var premiär för Next Generation Sale. Området var perfekt för att visa hästar på då det var gott om ytor som ger ett lugn för hästarna. Givetvis har vi fått en del respons på småsaker att förbättra men ramarna var till allas belåtenhet ifjol så det jobbar vi vidare på!

Själva auktionen blir i ”gamla” totohallen på Sundbyholms travet som numera är renoverat och är en utmärkt lokal att hålla sådana här tillställningar. Kommer finnas plats för närmare 500 sittande matgäster men även utrymmen för dig som inte vill sitta och äta under auktionen.

Kommer finnas auktionist på plats så det blir en hybridauktion där du antingen höjer handen i lokalen eller lämnar ditt bud via nätet. Detta innebär att även privatpersoner kan vara med och handla häst!

Auktionslokal artikelVi kommer även i år att ha lite festligheter i lokalerna efter auktionen så det kommer finnas möjlighet att förena nytta med nöje!

Vill du vara med och sälja häst på årets Next Generation Sale så är sista anmälningsdag 4 juni.

Här kan du läsa auktionsvillkoren

Här finns anmälningsblankett till Next Generation Sale

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram