Image
Auktionsvillkor och anmälningsblankett är klara till Next Generation Sale!

Auktionsvillkor och anmälningsblankett är klara till Next Generation Sale!

Nu är anmälningsblanketter och auktionvillkor klara till Next Generation Sales som är årets stora auktionsnyhet på Sundbyholms travbana. Det blir en härlig helg med auktion, festligheter på auktionskvällarna och travtävlingar då det körs STL/V75 på Sundbyholm under lördagen.

Annons Next Generation sale artikelAuktionshästarna stallas upp nedanför publikentrén där det finns gott om plats för intresserade att besiktiga ettåringarna.

Under Auktionstiden på kvällen finns auktionist på plats i Sundbyholms nyrenoverade totohall där det serveras middag under auktionen.  Blir en hybridauktion där budgivningen sker antingen digitalt i Menhammar Online Sales program eller så bjuder man live i auktionslokalen på det gamla vanliga viset.

När auktionen är avslutad på kvällarna tar Stefan Eriksson, marknadschef på Sundbyholm över scenen och taktpinnen.

-Vi ser verkligen fram emot att skapa ett trivsamt och underhållande kvällskoncept för våra auktionsgäster. Sundbyholmstravet är också väldigt glada över samarbetet med ASVT som möjliggör att hästauktioner kommer tillbaka till Eskilstuna, vi skall göra vårt yttersta för att alla besökare skall trivas hos oss säger Stefan Eriksson.

Stefan har inte legat på latsidan utan har redan klart med artister som Linda Bengtzing, Magnus Carlsson, Evelina Olsén, Richard Heerrey och Erik Linder!

Vi återkommer givetvis när alla detaljer runt auktionskvällarna är klara men så mycket vågar vi säga att det kommer bli några häftiga dagar och kvällar i Eskilstuna när Next Generation Sale går mellan 14-16 september så öronmärk de datumen i din almanacka!

Här hittar du auktionsvillkoren

Här finns en ifyllbar anmälningsblankett

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram