Image
Auktion till förmån för Stiftelsen Olle Goops Minne!

Auktion till förmån för Stiftelsen Olle Goops Minne!

Den 3 februari 2023 arrangeras en välgörenhetsauktion på auktion.asvt.se till förmån för Olle Goops Minne. För Olle Goop handlade kärleken till travsporten om möjligheterna för alla att vara med. Oavsett bakgrund eller kunskap. För att hedra hans minne ombildas Björntaget till Stiftelsen Olle Goops Minne. Alla kan delta genom att lämnat ett bidrag, se mer på Bjorntaget.se.

Stiftelsen Olle Goops Minne har fått rättigheter till betäckningar i ett antal hingstar skänkta till stiftelsen. Det är dessa som kommer att auktioneras ut den 3 februari.

Köparen vid auktionen skall nyttja betäckningen 2023. Skulle köparen ej erhålla ett levande föl 2024, har Köparen möjlighet att betäcka ett sto 2024 mot erläggandet av den aktuella bokningsavgiften för hingsten vid bokning 2024. Om köparen ej får ett levande föl 2025 erhålls inte någon fler möjlighet att betäcka eller någon annan ersättning.

Har du möjlighet att skänka en betäckningsrätt? Kontakta Stiftelsen Olle Goops Minne via Tomas Thell, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Om du vill sälja en häst för egen del, går det bra att sälja denna vid samma auktionstillfälle. Anmälningsavgiften á 499 kr exkl moms tillfaller då Stiftelsen OIle Goops Minne. Övriga provisioner i form av säljprovision/återropsprovision och inropscourtage tillfaller Trottex. Dessa provisioner debiteras inte för Stiftelsen försäljningsobjekt.

Anmälan öppnas inom kort och det kommer meddelas här på hemsidan när den är öppen för andra hästar.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram