Image
Är du sugen på att vara med på Elitauktionen 2024?

Är du sugen på att vara med på Elitauktionen 2024?

Fortfarande gott om tid till sista anmälningsdag till Elitauktionen som är 14 februari men vi är glada för tidiga anmälningar för vi tar fram katalogsidor på hästarna så fort det kommer in en anmälan för att förbereda så mycket som möjligt till selektionsgruppen i god tid!

Årets Elitauktion kommer gå på Solvalla 24 maj och anledningen till att vi flyttat ifrån Scandic Infra City är att Solvalla kör eftermiddagstrav på Elitloppsfredagen i år. Går inte att få ihop ett vettigt tidsschema om vi hade varit på Scandic Infra City men det positiva är att nu är Elitloppsfesten under samma tak hela helgen!

Elitauktionen är en selektionsauktion och först kommer hästarna att bedömas enbart på stam och de som klara sig igenom första nålsögat kommer vi sedan att åka och titta på för att även göra en exteriör bedömning på innan den slutgiltiga selektionen görs.

Vi kommer i år att plocka ut 80 till 120 hästar till Elitauktionen för det skall vara tufft att komma med på en selektionsauktion! Det är när hästarna klarat sig igenom alla stegen som anmälningsavgiften betalas, det kostar alltså inget att anmäla till auktionen först när du blir uttagen som anmälningsavgiften erläggs.

Har du frågor runt hur selektionen går till så kontakta Joakim Fredriksson 072-557 14 83 eller på mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Här hittar du anmälningsblanketter till Elitauktionen 2024

När du fyllt i anmälningsblanketten kan du mejla in den till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Här hittar du auktionsvillkoren till Elitauktionen 2024

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram