Image

ASVT Samarbetspartners

ASVT samarbetar för närvarande med följande partners:

Vidilab
Vidilab är Nordens största veterinärmedicinska laboratorium inriktat på parasitologisk träckprovsdiagnostik. Varumärket kollamasken är välkänt för de flesta i hästbranschen. Vidilab utför kvalitetssäkrade tester för alla djurslag som alltid bedöms av kvalificerad personal. De utför även grovfoderanalys på grönmassa, hö, hösilage och ensilage. Laboratoriet är ackrediterat för näringsanalyser. Mineralanalyserna utförs än så länge av underleverantör, men tillhandahålls av Vidilab. 

Samarbetsavtalet mellan ASVT och Vidilab ger ASVT:s medlemmar en rabatt på 10% vid beställningar i webshopen kollamasken.nu . Rabatten gäller både för träckprover och foderprover. Mejla till asvt@asvt.se och tala om ditt medlemsnummer eller vilken medlemskapet står på så mejlar vi tillbaka en rabattkod.

Easy KB  
Andelsbolaget Easy KB ägs till 40 procent av ASVT och underlättar hästägandet genom att bland annat administrera samägande. Medlem i ASVT som tagit initiativ till och dragit ihop en komplett andelsgrupp om 20 andelar får 50% rabatt på uppläggningsavgiften(från ordinarie pris 500 kr per andel till rabatterat pris 250 kr per andel). Det ankommer dock på initiativtagande medlem att bestyrkasamt informera Easy KB om denna reducering vid själva uppläggningstillfället – d.v.s. det går EJ av administrativa skäl att åberoparabatten i efterhand.
Till Easy KB 

Equi Tours
Som medlem i ASVT får du specialpriser på medlemsresor arrangerade av Equi Tours.
Till Equi Tours 

Folksam
ASVT-medlemmar har 10 procents rabatt på Folksams djurförsäkringar. Medlem med familj omfattas av en olycksfallsförsäkring som omfattar kostnader för tandskador, invaliditetsersättning vid bestående skada (max 10 basbelopp) samt dödsfall på grund av olycksfall (0,5 basbelopp). I olycksfallsförsäkringen ingår även ett skydd för medhjälpare. Observera att denna försäkring ska ses som ett komplement till en allmän olycksfallsförsäkring.
Folksams olycksfallsförsäkring

Gratis försäkring för föl
Vidare har ASVT-medlemmar gratis A6 veterinärvårdsförsäkring för samtliga födda föl under tolv månader från försäkringens ikraftträdande.
Från och med den 5 juni 2008 finns en alternativ rabatt för de ASVT-medlemmar hellre vill veterinärvårdsförsäkra sitt föl i A1. Folksam lämnar då 20 procent på första årets veterinärvårdspremie. Alternativet 1 års gratis A6 Enkel Veterinärvårdsförsäkring kvarstår givetvis.

Auktionsrabatter
Folksam erbjuder köpare på Trottex auktioner upp till 50 procents rabatt på försäkringen under första året vid tecknande av försäkring för ett helt år. Erbjudandet gäller vid auktionstillfället. I de fall köpare inte väljer att teckna försäkring för ett helt år gäller en dags gratis försäkring, till inropsumman exklusive moms, i försäkringsformerna A2 begränsad livförsäkring, tilläggsförsäkring Tävling Extra samt A6 veterinärvårdsförsäkring (50 000 kr).
Ovannämnda förmåner kan inte kombineras.

Kostnadsfri rådgivning
Medlemmar erhåller också kostnadsfri försäkringsrådgivning via Folksam:
Tomas Thell, 0708-38 63 21, tomas.thell@folksam.se 
Till Folksam

Adriansson Advokatbyrå
Adriansson Advokatbyrå erbjuder fri juridisk rådgivning till alla som är medlemmar hos ASVT!
Oavsett om du är uppfödare, hästägare, proffs eller amatör uppstår det ibland juridiska frågetecken i samband med kontrakt, köp eller försäljning. I värsta fall leder ofullständiga kontrakt/avtal till obehagliga tvister, som kan ta år att reda ut.
Adriansson Advokatbyrå har lång erfarenhet av att hjälpa till vid såväl avtalsskrivning som vid i efterhand uppkomna tvister. Det kan handla om allt från dolda fel där Adriansson Advokatbyrå kan hjälpa till att driva eventuella skadeståndskrav eller avtalsgranskning inför ett köp. Genom ditt medlemskap hos ASVT får du 15 minuters fri rådgivning av våra juridiska experter.
Adriansson Advokatbyrås jurist Karl Bertrandt nås via tel 076-009 16 62 eller e-post: karl@abyra.se 
Till Adriansson Advokatbyrå

Evidensia Smådjur AB 
Evidensia åtar sig att ge medlemmar i ASVT en värdecheck på 400 kr/år som gäller endast i hästverksamheten. ASVT ordnar med utskicket. Evidensia åtar sig också att utan kostnad tillhandahålla föreläsare vid ASVTs större aktiviteter.

Till Evidensia

Granngården
Granngården är en riksomfattande butikskedja med 112 butiker, som är det naturliga valet för alla hästintresserade. I butikerna finns ett brett sortiment av foder, konfektion och stallutrustning.
Avtalet innebär att alla ASVTs medlemmar, som har ett företag, får en rabatt om 12 procent på nästan hela Granngårdens sortiment. Rabatten gäller i alla försäljningskanaler som butik, e‐handel och postorder. Allt du som medlem i ASVT behöver göra är att fylla i den här digitala ansökan och sända in den till Granngården Digital ansökan företagskonto
Avtalet innebär också att Granngården går in som uppfödarsponsor i auktionsloppen.
Besök Granngården på webben 

Scandic
Är samarbetspartner till ASVT.
ASVT:s medlemmar får rabatter på Scandic i Sverige. Uppge koden D000005385 så får ni tillgång till rabatterade priser på hotell- och konferensrum. Pris och rabatt varierar beroende på tillgång och efterfrågan på aktuellt hotell och datum.

Här kan du boka hotell

Circle K
Från och med nu kan ASVTs medlemmar, som har företag, använda det förmånliga avtalet Svensk Travsport förhandlat fram med Circle K.

Avtalet med Circle K ger nedanstående rabatter:
Miles bensin: 30 öre/liter, Miles diesel: 68 öre/liter, HVO100: 68 öre/liter, E85: 30 öre/liter, Gas: 30 öre/liter, Olja: 10 %, Trafikprodukter: 10 %. Alla nya kunder får dessutom 25 öre extra i rabatt de första tre månaderna. Det du behöver för att kunna utnyttja rabatten är Circle K:s företagskort, det kan du ansöka om elektroniskt eller via utskrivbar blankett (skriv ut dubbelsidigt). Har du redan företagskort hos Circle K och vill koppla på Svensk Travsports rabatter, kontakta Circle K:s Kundservice på 08-429 63 00. 
Här kan du ansöka om företagskort hos Circle K 

Besök Circle K på webben

Intresserad av att bli samarbetspartner?

Kontakta ASVT:s generalsekretare Johan Carlfjord, telefon 076-512 47 00

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram