Visning av Kriterieauktionshästar på Solvalla stallbacke torsdag och fredag!
september 14 2020 0 kommentar

Visning av Kriterieauktionshästar på Solvalla stallbacke torsdag och fredag!

Det kommer bli en visning av Kriterieauktionshästarna på Solvalla den 17 och 18 september för de säljare som vill och har möjlighet. Säljarna kommer att delas upp mellan dagarna och antingen vara på plats torsdagen eller fredagen.

Här kan du se vilka hästar som visas på torsdagen (+) Gå vidare
Här kan du se vilka hästar som visas på fredagen (+) Gå vidare

Visningen måste vara en strikt arbetsplats för att kunna fungerar enligt gällande rekommendationer och regler. Alla som skall vara på plats under visningen måste vara uppskrivna på en lista och får ett armband i grinden som ger dem tillträde till stallbacken.

Vill du komma på visningen så måste du anmäla dig till Trottex antingen på mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via telefon 08-445 23 00. Visningen är uppdelad i två stycken fem timmars pass varje dag. Första passet är mellan 09-14 och pass två är mellan 14-19 och när du anmäler dig så anger du vilket pass och dag du vill komma.

Solvallas stallfik kommer vara öppet mellan 11-17 för den som vill äta lunch på plats. Vill du vara på plats båda dagarna och titta på hästar så har vi via vårt samarbete med Scandic ordnat med bra priser för övernattning på Scandic Victoria Tower i Kista för de som så önskar.

Enkelrum 990 SEK per rum och natt
Dubbelrum 1190 SEK per rum och natt

Bokning av rum sker via Scandic hemsida www.scandichotels.se eller genom att ringa Scandic Centralbokning på 08 517 517 00, tonval 1
Uppge bokningskod: BASV160920
Bokningsbart till och med 14/9 2020 (Datum kan eventuellt bli framflyttat vid behov)
Betalning erläggs av gäst till hotellet i samband med vistelse
Gäst ska uppge kreditkortsinformation vid bokningstillfället för garanti av sitt rum
Bokningarna görs individuellt och hanteras som en individuell bokning
Gäst kan ändra och/eller avboka sitt rum fram till 18:00 den 16/9 2020
Vid ändringar och/eller avbokning efter 18:00 den 16/9 2020, eller vid utebliven ankomst har hotellet rätt att debitera för uteblivna nätter.
Vid tidig avresa skall gästen meddela hotellet 24 h innan avresa för att inte bli betalningsskyldig. Observera att hotellets restaurang inte är öppen men det finns enklare förtäring att köpa i hotellets reception.

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson