I morgon är det fjärde advent och då tävlar vi om levande fölavgift igen!
december 19 2020 0 kommentar

I morgon är det fjärde advent och då tävlar vi om levande fölavgift igen!

Haras Bouttemont hemI morgon är det fjärde advent och då är det dags för att tävla om en fri levande fölavgift igen i ASVT:s julkalender. Den här gången vänder vi blickarna mot Frankrike och Haras de Bouttemont då familjen Allaire även i år ställer upp med en levande fölavgift som våra medlemmar får tävla om!

I år får vinnaren välja mellan Django Riff eller Gotland som är två spännande söner till fenomenet Ready Cash! Som sagt bara medlemmar som får vara med och tävla men blir du bara medlem under söndagen så har även du chans att vara med dels den fjärde advent och på julafton att tävla om levande fölavgifter, här kan du bli medlem (+) Gå vidare 

Det är två unga hingstar som båda två har det gemensamt att de båda två har varit unghäst stjärnor i sina respektive kullar och varit väldigt talangfulla unghästar med tunga meriter.

Här kan du läsa mer om Django Riff (+) Gå vidare

Här kan du läsa mer om Gotland (+) Gå vidare

Här kommer du till Haras de Bouttemonts hemsida (+) Gå vidare 

Några saker är viktiga att tänka på vid morgondagens tävling. Vinnaren måste skicka ned sitt sto till Frankrike för betäckning så även om den levande fölavgiften är fri så blir det en del kostnader runt betäckningen som är lite större än vid en betäckning i Sverige.

Sedan är det vinnaren som måste utnyttja priset så man kan inte sälja priset vidare. Så tänk efter före ni är med och tävla så vi verkligen utnyttjar det här fina priset!

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson