Dags för la grande finale i årets julkalender!
december 24 2019 0 kommentar

Dags för la grande finale i årets julkalender!

Menhammar hem

Då är vi framme vid la grande finale av årets julkalender hos oss på ASVT! Som vanligt har det varit stort intresse för vår julkalender och stort tack till alla er som har varit med och sponsrat med priser men också till alla er som har följt den och varit med och tävlat!

Som traditionen säger avslutar vi med att Menhammar är vår jultomte på självaste julafton. Vi tävlar idag om en fri levande fölavgift i antingen From Above eller Panne de Moteur.

Här kan du läsa mer om From Above (+) Gå vidare
Här kan du läsa mer om Panne de Moteur (+) Gå vidare

Dagens fråga
Menhammar har i många år varit den dominerande uppfödaren i Sverige men vilket kalender år var det första gången man sprängde 40 miljons gränsen som uppfödare i inkörda pengar?

När vi tävlar om levande fölavgifter så är det bara medlemmar som kan vara med och tävla. Är du inte medlem men vill vara med och tävla så kan du lösa medlemskap här som gäller för hela 2020. (+) Gå vidare

Som vanligt mejlar ni in svaret till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24 i kväll. Ett tips kan vara att kolla in på Menhammars hemsida för frågan är lite lurig kan vi förvarna om! Här hittar du Menhammars hemsida (+) Gå vidare

Dagens priser
1:a pris Fri levande föl avgift i antingen From Above eller Panne de Moteur (Bokningsavgift tillkommer)
2:a pris 2 stycken ASVT: s powerbank
3:e pris 2 Reflexvästar och 2 ASVT buffar

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vi vill avsluta årets julkalender med att önskar alla medlemmar och alla andra som följt oss under december månad en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
Julbild hemsida

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson