1140x277 - Gif - Sulkysport och Granngården

logo litenJulkalender

 

Vi kan nästan säga som ”vanlig” kör vi på ASVT en julkalender under december månad. Vi är på väg att sparka igång vår fjärde advenstskalender 2020 så det börjar bli en trevlig tradition. I år känns julkalendern vassare än någonsin med bland annat 4 fria levande fölavgifter att tävla om men givetvis tävlar vi om många andra fina priser och här nedan så kan ni se vilka olika företag det är som har ställt upp varje vecka!

Upplägget är precis som vanligt, vi ställer en fråga om dagens värd i julkalendern på vår hemsida under fliken Aktuellt och när ni har svaret så mejlar ni in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och då är ni med i dragningen dagen efter om ni svarat rätt. Alla kan vara med men de dagar vi tävlar om de fria levande fölavgifterna så är det bara medlemmar i ASVT som kan vara med och tävla. Är du inte medlem i ASVT men gärna vill vara med och tävla om de fria levande fölavgifterna så kan du fixa det enkelt här och då är du medlem även hela 2021. (+) Gå vidare

Hayden Hanover jul2020Första advent så är det Hayden Hanover vi tävlar om. Hayden Hanover skall göra sin första säsong som avelshingst i Sverige och han tävlade framgångsrikt som unghäst i USA innan han kom till Sverige. Han tävlade som passgångare men har travinslag i sin stam så det skall bli väldigt spännande att följa hans avkommor här i Sverige nu när han skall bli pappa till travhästar i och med Googoo Gaagaas framgångar så ligger det rätt i tiden. Det är International Stallion som ställer upp med Hayden Hanover och vi hälsar dom välkomna till ASVT:s julkalender för första gången.

Här kan du läsa mer om Hayden Hanover (+) Gå vidare

Uncle Lasse jul2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andra advent så skall vi tävla om en fri levande fölavgift till Uncle Lasse som även han är relativt ny i aveln och hans första kull är två år. Har redan en avkomma i Seventh Heaven som tävlat framgångsrikt så starten har varit bra både på tävlingsbanan och i auktionsringen för Uncle Lasse. Hans första kull var ute på Kriterieauktionen 2019 och då var Uncle Lasse pappa till auktionens dyraste häst, Wings Level som kostade 900.000:-, och fyra av de 10 dyraste på auktionen. Är Stefan Melander som ställer upp med Uncle Lasse och det är tredje året Stefan är med då han tidigare haft med Super Photo Kosmos och Scarlet Knight.

Här kan du läsa mer om Uncle Lasse (+) Gå vidare

Haras Bouttemont jul2020

 

Tredje advent så vänder julkalendern blickarna mot Frankrike och mot Haras de Bouttemont där Ready Cash och många av hans framgångsrikaste söner verkar som avelshingstar. Här får vinnaren välja mellan en fri levande fölavgift i antingen Django Riff eller Gotland. Gemensamt för de här två hingstarna förutom att de har Ready Cash som pappa är att båda två var väldigt stora unghäststjärnor i Frankrike och var redan som tvååringar segerstaplare! Django Riff har sin första kull på banorna och har en av kulltopparna i sin Good Vibes som har imponerat i lindan av sin karriär och blir spännande att följa nästa år. Gotland har inte någon kull på banorna än då han under året började jobba som avelshingst samtidigt som han tävlade och han gick bland annat till final i Grand Prix L’U.E.T. eller som vi i Sverige kallar det Europaderbyt så det är ung hingst som ni har chans att vinna en levande fölavgift till! Är andra året familjen Allaire är med och förra året fick vinnaren välja mellan Django Riff och Charly du Noyer.

Här kan du läsa mer om Django Riff (+) Gå vidare
Här kan du läsa mer om Gotland (+) Gå vidare
Här kommer du till Haras de Bouttemont (+) Gå vidare

På julafton är det Menhammar som är tomte och det har de varit så länge ASVT har haft en julkalender. Man gör alltså sitt fjärde år som jultomte i julkalendern och i år är det From Above eller Panne de Moteur som vinnaren får välja mellan som pris. Man kan säga att de här hingstarna är i varsin ände av sina karriärer From Above har skämt bort oss genom åren med hela 37 svenskfödda miljonärer och en hel drös med fina tävlingshästar och nu senast är det Brother Bill som har varit med och slagits i toppen av årets fyraåringskull. Panne de Moteur hade sin första chans att bli storloppsvinnare som pappa när Breeder’s Crown kördes för några veckor sedan men tyvärr förstörde en galopp för favoriten San Moteur den chansen.

Här kan du läsa mer om From Above (+) Gå vidare
Här kan du läsa mer om Panne de Moteur (+) Gå vidare

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Givetvis så tävlar vi om riktigt fina priser varje dag och här nedan följer en uppräkning vilka företag som är med de olika dagarna.

1-6 december
Vidilab, ASVT, Sulkysport, Folksam, PR-Active och Internationell Stallion (Hayden Hanover)

7-13 december
Krafft, Svensk Travsport, TR-Media, Granngården, ASVT, Adriansson Advokatbyrå, Stefan Melander (Uncle Lasse)

14-20 december
ATG, PR-Active, Menhammar, Allt om Trav, TR-Media, Sulkysport, Haras de Bouttemont

21-24 december
Svensk Travsport, Krafft, Scandic, Menhammar

Vad priserna är de olika dagarna förutom de fria levande fölavgifterna kommer finnas på hemsidan den aktuella dagen.

1140x277 - Gif - Sulkysport och Granngården