Vi har pratat med vinnaren av betäckningen i Executive Caviar!
december 24 2018 0 kommentar

Vi har pratat med vinnaren av betäckningen i Executive Caviar!

Vi ringde till Daniel Bertilsson för att gratulera till vinsten i ASVT:s julkalender den 4:e advent som var en betäckning i Executive Caviar. Daniel startade tillsammans med sin fru Katja Söderberg för 2 år sedan Stall Henessi i Tyringe.

Vi bedriver lite egen uppfödning samt att man har andra inackorderade ston som vi sköter om berättar Daniel. Stall Henessi har två ston i egen regi Global Wishful e S.J.’s Caviar-Grecian Goddess e Yankee Glide som blir 4-år vid årsskiftet och den håller fruga på och träna säger Daniel.

Sedan har vi också Roppongi e Ready Cash-On a Fairway e Pine Chip. Vi har också några hästar tillsammans med Katjas pappa så visst har vi några olika alternative av välja på. 

Bland de ston man deläger med Katjas pappa så finns Andover Hall, Supergill och Cantab Hall som pappor till damerna i fråga så nu blir de att plugga vilket av våra ston som passar bäst till Executive Caviar!

Vår tanke är att sälja alla våra uppfödningar antingen direkt till tränare eller via auktion så vem vet vi kanske säljer en avkomma efter Executive Caviar åt Stall Henessi på någon av våra auktioner under 2021!

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson