Ungdomstävlingen är avgjord!
mars 27 2019 0 kommentar

Ungdomstävlingen är avgjord!

Tävlingen i vår ungdomsgrupp på Facebook är avgjord och första priset var en fri betäckning med Quarcio du Chene och den lyckliga vinnaren blev Julia Nilsson, 22 år, som blev väldigt glad över vinsten. I nästa nummer av vår medlemstidning Travhästen så har du möjlighet att läsa ett reportage om Julia.

Du har väl koll på att vi har en ungdomsgrupp på Facebook där alla som är upp till 25 år kan vara med. Sök på Avelsföreningen ungdom och skicka en vän förfrågan så kan vi släppa in dig i gruppen. Ungdomsgruppen hade i höstas en ungdomsträff på Romme travbana som gästades av Oskar J Andersson och man hade även den här tävlingen om betäckningen i Quarcio du Chene så det händer och kommer hända mer roligt i vår ungdomsgrupp.

Har du förslag på teman till någon ungdomsträff så tvekar inte utan kontakta antingen Nils Larsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , 073-058 01 09 eller Joakim Fredriksson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; , 072-557 14 83.

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson