Superhelg på Sundbyholmstravet!
november 09 2018 0 kommentar

Superhelg på Sundbyholmstravet!

Skall du till Eskilstuna i helgen när man först kör V75 på lördagen och sedan V75 med Breeders Crown finaler på söndagen?

Då har du chans att träffa oss på ASVT då vi finns på plats när man även har avelsvärdering den här helgen. Börjar redan på fredagen och slutar på söndagen och vi kommer att vara på plats under lördagen. Här kan du läsa mer om avelsvärderingen. (+) Gå vidare

På lördagen så sker besiktning av avelshingstar på veterinärkliniken mellan 08.00-10.00. Sedan är det offentligt omdöme i publikhallen mellan 13.00-13.45. Efter det så finns det möjlighet att möta avelsnämnden, Svensk Travsports avelsavdelning och ASVT mellan 13.45-14.45. Kommer också att finnas möjlighet att få speltips inför mega jackpotten som skall fördelas på Eskilstuna av Sundbyholms travets spelexperter!

Söndagen är ju en sportslig höjdare för då avgörs årets Breeders Crown finaler då våra 3- och 4-åringar skall tampas om ära och evig berömmelse! Vi har gjort en liten sammanställning av finalfälten där du kan se vilka hästar som är med och tävlar och en liten sammanfattning av deras stamtavlor samt vilka de duktiga uppfödarna är bakom finalhästarna.

Breeders Crown 3-åriga (+) Gå vidare

Breeders Crown 4-åriga (+) Gå vidare

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson