Idag kördes ASVT Trottex Auktionslopp!
Maj 29 2020 0 kommentar

Idag kördes ASVT Trottex Auktionslopp!

(Foto: Lars Jacobsson TR-Media)

Idag kördes ASVT Trottex Auktionslopp för hästar som är födda 2018 och har varit utbjudna på någon av våra auktioner.

M.T.Perette pris hemFörst ut att var damerna och första Auktionsloppet för stona vann M.T.Perette efter en sisuladdad spurt där hon seglade ifrån till en enkel vinst. Tränar och körde gjorde Mattias Djuse och uppfödare är Misty Trotting AB och lyckliga ägare är Skellefteå Djurtransporter AB.

Sedan var det killarnas tur och här visade sig Selected News tuffast (se bilden ovan) och han satte nosen först precis på mållinjen efter en vid sista kurva så han visade skön inställning när han avgjorde på linjen. Tränare är Hans-Owe Sundberg och körde gjorde Torbjörn Jansson och uppfödare är trion U.Nordlund, T.Landin och R.Granberg. Ägare till vinnaren i hingstavdelningen är Stall Mälarturf.

Malvha Ha segerdefilerar hemDagens tredje Auktionslopp kördes återigen för stona och den här gången vann Malvha Ha som valde ett lämpligt tillfälle att plocka hem sin första vinst. Drog direkt till ledningen och var sedan aldrig riktigt hotat utan gick undan till en säker vinst.

Det var Markus B Svedberg som både satt i vagnen och tränar Malvha Ha. Uppfödare till Malvha Ha är Håkan K Karlsson och äger gör Olof Brodin (Chartering) AB.

Vi säger stort grattis till vinnarna och hoppas på att framgångarna fortsätter i framtiden!

(Foto: Lars Jacobsson TR-Media

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson