Fem stycken lyckades lösa quizet utan felsteg!
oktober 29 2018 0 kommentar

Fem stycken lyckades lösa quizet utan felsteg!

Hade det på känn då ni brukar vara duktiga så inte direkt överraskande att det var hela 5 stycken som spikade fredags quizet förra veckan. Ni hade grym koll på On Track Piraten och 95% av alla svarande hade koll på att det var Kool du Caux som är pappa till Piraten och det är överlägset den högsta procent siffran med rätta svar vi har haft på någon fråga än så länge!

Dock var det lite överraskande att hela 80% hade koll på att Nahar var vinstrikaste svenskfödda avkomman till Love You hade nog förväntat att några ytterligare hade svarat Sanity men så lätt var det inte att lura er. Sahara Dynamite var ju en fantastisk unghäst men Europa Derbyt lyckades man inte vinna och det var det klart vanligaste svaret men här hade ni spritt era svar lite mer.

På frågan om Pine Chips vinstrikaste svenskfödda avkomma så lyckade vi lura en hel del med att plocka med Scarlet Knight som är född i USA och inte var aktuell som svar på grund av det annars hade han givetvis mer pengar på kontot än vad Global Investment har som var rätt svar. Trodde nog att sista frågan om The Bank skulle sänka mer tävlande än vad det gjorde men som sagt var er kunskap om våra avelshingstar är vass så väldigt många klarade att det var Breeders Crown han vann!

Grattis till alla fem som hade alla rätt och till er och alla andra så kommer det en ny chans på fredag!

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson