Extra förmånligt att bli medlem i ASVT nu!
november 06 2019 0 kommentar

Extra förmånligt att bli medlem i ASVT nu!

Nu har du chansen att bli medlem i ASVT och få resten av året gratis!

Det är fortfarande några månader kvar av 2019 men du som inte är medlem idag kan lösa medlemskap nu och få resterande tid av 2019 på köpet och sedan är du även medlem hela 2020.

Du får tillgång till våra medlemsförmåner direkt som 12% på det mesta ur Granngårdens sortiment. Du har också 10% på alla djurförsäkringar hos Folksam så du kan förutom din häst även försäkra din hund eller katt till ett lite extra förmånligt pris!

Du får även en värdecheck på Evidensia på 400:- och du kan också få bensin och lite annat med rabatt på Circle K så det finns fina möjligheter att se till att medlemskapet mer eller mindre är utan kostnad!

Vi har dessutom en Interneauktion och How To Breed A Champion III kvar att genomföra 2019 och även där har du som medlem rabatterade priser! I december utkommer också vår uppskattade medlemstidning Travhästen med sitt fjärde nummer för året och även medlemstidningen ingår givetvis i ett medlemskap. Är du under 25 år så kan du lösa ett ungdomsmedlemskap för endast 100:- och ha alla medlemsförmåner som ingår i ett vanligt medlemskap.

Vi kommer även att ha en julkalender under december i år och vissa av dagarna när det är extra fina priser så är det bara medlemmar som får vara med och tävla.

Här kan du bli medlem (+) Gå vidare

Här kan du läsa om alla medlemsförmåner (+) Gå vidare

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson