Den andra advent så tävlar vi om första betäckningen i ASVT:s julkalender!
december 06 2018 0 kommentar

Den andra advent så tävlar vi om första betäckningen i ASVT:s julkalender!

På Söndag är det 2:a advent och då skall vi tävla om en fribetäckning i Andover Hall sonen Quite Easy U.S. som bland annat är pappa till hästar i Sverige som Moving On drygt 7 miljoner intjänat, Demos Racing 6 miljoner och Poet Broline 4 miljoner.

I Norge är han pappa till Derbyvinnaren 2017 Cockstile och Derbyvinnaren 2018 Gretzky B.R. men även i Finland har han gjort succé och även här lämnat en Derbyvinnare i Quite An Avenger men även det mycket vinstrika stoet Venice som har tjänat över 800.000 €!

Quite Easy U.S. står på Broline International som tillsammans med övriga delägare har ställt upp med en fribetäckning. Är ju första fria betäckningen i årets julkalender sedan kommer vi den 3:e advent tävla om en betäckning i Super Photo Kosmos som i skrivande stund har lämnat hela 17 miljonärer i Sverige och har ett gäng som närmar sig miljonen så det kommer mera!

Sedan har vi en grym avslutning över upploppet i årets julkalender då vi tävlar om en fri betäckning i förra årets heta nykomling Executive Caviar som betäckte hela 136 ston under sin debutsäsong som avelshingst 2018. Sedan avslutar vi med att som ”La grande finale” på julafton tävla om en betäckning i vilken man väljer av antingen From Above eller Panne de Moteur.

From Above är ju en gammal räv som har hela 35 svenskfödda miljonärer så den gamle Kriterie, Derby och Elitloppsvinnaren har varit en vinnare även i avelsboxen. Däremot Panne de Moteur är ju ny i aveln och har precis fått några tvååringar som har börjat starta då han ”smygstartade” i aveln 2015 med ett fåtal märrar.

Så fyra chanser finns det under december att ge sig själv en fin julklapp genom att vinna en betäckning i ASVT:s julkalender. För att vara med och tävla om betäckningarna så måste du vara medlem i ASVT, alla övriga dagar är öppen för den som vill men just de här fyra tillfällena så krävs ett medlemskap i ASVT för att vara med och tävla. Tävlingen går till på så sätt att det kommer finnas en fråga på www.asvt.se och när man löst den så mejlar man in sitt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Är du inte medlem idag? Inga problem du kan snabbt lösa det genom att gå in i vår webbshop och bli medlem och förutom att du kan vara med och tävla om betäckningarna så blir du också medlem för hela 2019 och får möjlighet att ta del av alla våra fina avtal med våra samarbetspartners under 2019!

Här kan du läsa om vilka samarbetspartners och förmåner vi har (+) Gå vidare

Här kan du lösa ett medlemskap (+) Gå vidare

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson