Dags att öppna sista luckan i årets julkalender!
december 24 2018 0 kommentar

Dags att öppna sista luckan i årets julkalender!

Nu är vi nära målsnöret så det är bara att rycka tussarna och dra norsken och avsluta vasst över mållinjen i årets julkalender här på ASVT:s julkalender. Det avslutande priset i julkalendern är ju helt klart lite extra då vinnaren får välja på en betäckning med antingen From Above eller Panne de Moteur som Menhammar har ställt upp med det här året!

För att vara med och tävla så måste du vara medlem i ASVT och är du inte det idag så fixar du det enkelt här och då är du också medlem hos oss hela 2019! (+) Gå vidare

Dagens fråga

Den obestridlige kungen bland alla Menhammars uppfödningar är Maharajah som med sina 23,5 miljoner i insprungna pengar är absolut rikast av alla hästar som har tagit sina första steg på Menhammars klassiska marker. Han är dock bara en av många miljonärer bland Menhammars uppfödningar, hur många miljonärer har fötts på Menhammar enligt deras hemsida?

 Som vanligt mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 på julafton. Glöm inte att skriva er adress och gärna telefonnummer så vi kan ringa och gratulera om det är just du som blir den lyckliga vinnaren! 

Viktigt att ni också skriver det namn medlemskapet står på så vi hittar er när vi kollar vårt medlemsregister.

Här finns det alla möjligheter att hitta rätt svar! (+) Gå vidare

Dagens priser

1:a pris betäckning i From Above eller Panne de Moteur

2:a pris Boken Travets Matadorer

3:e pris ASVT Powerbank

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Sedan vill vi också passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson