Årsstämma
januari 20 2017 0 kommentar

Årsstämma

En liten påminnelse om att den 18 mars 2017 så är det ASVTs årsstämma och vi träffas på Scandic Infra City i Upplands Väsby. Vi jobbar för fullt med att göra dagen till en intressant upplevelse och vi känner oss förhoppningsfulla om att det blir en spännande dag!


Hotellrum bokar ni själva direkt hos Scandic Infra City 750:-/natt enkelrum och 950:-/natt dubbelrum tänk på att använda bokningskod BASV160317 antingen på telefon 08-517 344 00 eller på deras hemsida www.scandichotels.se.


Om ni vill äta lunch så förbokar ni den via mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 10 mars 2017. På kvällen blir det som vanligt en gala där massor av priser skall delas ut bland annat Årets Uppfödare och Uppfödarbragden. I år blir det en Wild Wild West buffé för 395:- och middagen kommer kunna bokas via vår webshop på www.asvt.se.


Tänk på att motioner skall vara inlämnade senast den 18 februari. I nästa nummer av Travhästen som kommer ut till alla medlemmar i början av mars kommer det att finnas en utförlig presentation av dagen.

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson